Mad & Mirakler

 – et 3 ugers hormonregulerende forløb

“I dag vågner jeg med klarhed, energi og smertefri krop.
Hvad ender det ikke med????”

Tina, 58 år
“Nå!.. nu er der gået en uge og hold da op…
Det er den bedste uge jeg har haft
i flere år. Væsken, hovedpinen og mavesmerterne er væk. Jeg har til gengæld meget mere energi, bedre hjerne (mindre forvirret) og min krop gør meget mindre ondt end den plejer. Du er altså lidt af en mirakelmager Helle Bovenius.”


Lena, 50 år

“I juledagene vendte jeg tilbage til mere traditionel julemad og kunne ret hurtigt konstatere nogle symptomer, som jeg lidt havde glemt, før de vendte tilbage: Ondt i led og fødder, øget mental sårbarhed og dårligere søvn.”

Anna, 51 år

Mad & Mirakler 1

– et 3 ugers hormonregulerende  forløb


Hvad får du ud af det?

√  Hormonindikator-test  som du kan tage fx i starten og i slutningen af forløbet, så du kan følge med i din fremgang – også efter forløbets afslutning.

√  Stress-regulerende værktøjer, som er grundstenen i et godt helbred i og efter OA.

√  Online gruppe-sessioner med mig hver uge.

√  Forbedring af symptomer og langt mere energi – som vil fortsætte med at blive stadig bedre, efter forløbet – hvis du fortsætter med de gode vaner.

√  Masser af ny viden, som du kan styre efter, når du fortsætter livsstilen på egen hånd efter forløbet.

√  Forskningsbaseret: Din nye livsstilskost er videnskabeligt funderet og forebygger, minimerer og ofte helt eliminerer de ubalancer, som er skyld i dine OA-udfordringer.

√  Nemme tommelfinger-regler at styre efter, når du køber ind.

√  Altid mæt: Du kommer aldrig til at føle dig sulten og vil opleve en stabil energi dagen igennem.

√  Ingen kalorietælling: Du kan spise så meget du vil dagen igennem – og alligevel tabe dig.

√  Masser af lækre nemme opskrifter  – og så kan du købe det hele i supermarkedet.

√  Særligt fællesskab med – og støtte fra – dine medkursister.

√  Særlige hensyn: fx i forhold til allergier/intollerancer.

√  Ingen kosttilskud: Der findes ingen bedre medicin end dine sunde fødevarer.

…………………………………………………

2 formål med forløbet

1) Uddannelse:  Du lærer hvordan din krop fungerer i OA i forhold til de genetiske typer – og alle de håndtag du kan dreje på for  at optimere dit helbred – og dermed få din energi, glæde og motivation  tilbage.

2) Foryngelseskur og helbredsoptimering:  Målet er, at få inflammationen bragt ned og gjort blodsukkeret stabilt, fordi begge dele går amok, når  østrogenniveauet svinger voldsomt, hvilket igen får cortisolniveauet i vejret, som er den primære årsag til inflammation, sygdomme og aldring  – og nogle af de vigtigste årsager til udmattelsen, vægtøgningen og smerterne. Hovedhåndtagene er kostændringer og små livsstils-tweaks. Du får samtidig en masse lækre opskrifter hen ad vejen.

For at få blivende  resultater, skal vanerne indarbejdes i din livsstil – og da det er  notorisk svært at bryde gamle vaner, bliver facebook-gruppen en vigtig støtte,  sparingspartner og heppekor. Selv de positive gruppe-dynamikker er der solid videnskabelig evidens for virker langt bedre, end hvis man skal ændre vaner alene. Og du kommer ikke til at sulte – TVÆRTIMOD.


Hvor foregår det?

Hjemme hos dig selv – og i en specielt oprettet FB-gruppe

Hvornår starter programmet?
04. oktober
Meld dig til et af programmerne herunder.

Hvem kan deltage?
Alle kvinder før, i og efter OA.

Hvad kræver det?
1) En blender – og evt en foodprocessor, men sidstnævnte er ingen betingelse.
2) Motivation til at få det fantastisk.


Hvad koster det?

Kr. 2.995, –

Send mig en besked på helle@midlife-unlimited.com, hvis du har spørgsmål og vil ringes op.

Midlife Unlimited

– venteliste

 

GLÆD DIG!!!! .. For der er snart premiere på et nyt medlemsbaseret online fællesskab for kvinder midt i livet, der er klar til at tage livet til nye højder.

Føler du dig snydt for det gode liv du skulle til at nyde – nu da det endelig er slut med at bruge dine ressourcer på alle andres behov? Kæmper du med at acceptere tanken om en fremtid med smerter, overvægt, nul sex, nul energi, depression, højt blodtryk og støttestrømper?

 

Måske har du oven i  købet opgivet drømmen om at forfølge din karrieredrøm  –  nu da OA-monsteret har overtaget din krop og hjerne i en grad der gør, at dine nærmeste ikke kan kende dig mere – mindst af alt du selv. Men bare rolig.. lige som i eventyrerne, bliver monsteret blidt som et lam, når bare man lærer det at kende – og dét er netop min vision: At informere og hjælpe så mange kvinder som muligt med OA-relaterede problemer, fordi jeg selv har været der – BIG TIME.

—————————–

Du er desværre ikke alene!

Flere end 90 procent af 2000 adspurgte kvindelige læger i England svarer i en nylig undersøgelse, at deres arbejdsliv er påvirket af symptomer fra overgangsalderen. 38 procent af kvinderne svarer, at de har svært ved at få tilpasset arbejdslivet til den nye fase i deres liv. Undersøgelsen tegner et klart billede af erfarne kvindelige læger i overgangsalderen, der ser sig nødsaget til at gå ned i tid, tilvælge stillinger med en lavere løn eller helt at droppe lægegerningen, fordi de har svært ved at takle symptomer og gener fra overgangsalderen.

—————————–

Sagen er nemlig den, at OA i virkeligheden ikke er en overgang, men en galloperende aldringsproces, der går ekstra hurtigt fra det øjeblik du kommer i OA, så hvis dit helbred var skidt før OA meldte sin uvelkomne ankomst, bliver det kun værre herfra – med mindre du gør noget aktivt for at forsinke den. Og det kan man faktisk – signifikant, hvis man ved hvordan. Og hvis du virkelig vil have, at resten af dit liv skal være ekstraordinært på alle områder, så er VIP-medlemsskabet noget for dig. Læs om det længere nede.

Har du det lige som de fleste andre midt i livet, begynder de store spørgsmål i livet at trænge sig på – særligt hvis helbreddet begynder at slå knuder og det står klart, at vi har en udløbsdato: Hvad skal jeg med resten af mit liv? Hvad mangler jeg stadig at opnå, hvis jeg skal herfra med et smil på læben? Hvad er mit formål her på jorden? Har jeg opnået det? Og hvis ikke,  hvordan så?  Vil du langt hellere tænke på alt det fantastiske du stadig skal opleve i din “anden ungdom” fordi du har energien og helbredet til det? Vækker det genklang hos dig, så læs videre. Det er nemlig hvad MIDLIFE UNLIMITED handler om.

—————————–

FAKTA

I følge journalist Gitte Høj fra magasinet Liv, er der i øjeblikket ca 400.000 danske kvinder som befinder sig i OA-fasen. Ud af disse, er ca. 80.000 symptomfri. ca. 240.000 har moderate symptomer, mens ca 80.000 har invaliderende symptomer.

—————————–

Det nye medlemssite er struktureret i 3 niveauer:

1. Et gratis niveau  for dig, der trives og er tilfreds med at læse mine nyhedsbreve med informationer og tips – om hvordan du kan  passe bedre på dig selv – i og efter OA.

2. Et basis-niveau for dig, der vil opgradere dit helbred, følge  kurser, programmmer og podcasts om de områder, der optager dig p.t.  Derudover bliver selve fællesskabet med andre kvinder med samme aspirationer  en game-changer, fordi livsstilsændringer er svære og vi har brug for støtte og inspiration fra hinanden.

3. VIP-niveauet  er for dig, der VIRKELIG vil tage livet til nye højder. Du har adgang  til alle ressourcer fra basis-niveauet, men derudover laver du din egen vision for dit drømmeliv – på 12 specifikke områder. Det er et rigtig  spændende forløb, der tvinger dig til at tænke over og planlægge – på  både den korte og lange bane – ALLE områder af dit liv.. Altsammen med det formål – babyskridt for babyskridt – at få dig i mål inden for  en 2-5 årig periode. Det kommer til at foregå efter en nøje tilrettelagt struktur, som indarbejdes i din hverdag/livsstil. Men det er dig, der lægger dine drømme og visioner ind i strukturen. Nogle områder vil du have styr på – andre vil  måske kræve seriøs udvikling fra din side, men du vil kontinuerligt få støtte fra mig og andre fra fællesskabet, der måske er stærkere end du på  bestemte områder – samt et væld af ressourcer fra eksperter, der har  knækket koden. Der bliver desuden regelmæssige  gruppe-coaching-opkald.

– MEN DET VIL ALTID STARTE MED DIT HELBRED!!!

 

For kun 3 X Café Latte Grande om måneden ( 149,- kr. ) kan du blive stiftende VIP-medlem af MIDLIFE UNLIMITED – uanset hvad medlemsskabet kommer til at koste senere for andre. Du er med helt fra starten og din feedback bliver en utrolig vigtig faktor, der skal sikre, at sitet kommer til at opfylde sit tiltænkte behov. Tilbuddet kommer kun til at køre i forbindelse med premieren, så skynd dig at trykke på tilmeldings-knappen herunder:

Min mors og min OA-historie

Jeg husker stadig, hvordan min mor fra den ene dag til den anden, gik fra at være kærlig, sjov og livsglad – til at lukke sig fuldkommen inde i sig selv. Hun tog voldsomt på, udviklede konstante migræner, svær depression og panikangst anfald, så snart hun var alene. Fra tid til anden blev hun indlagt på Fjordvang og Diannalund Psykiatrisk, hvor hun blev pumpet med antidepressiver og ellers overladt til sig selv mens hun vandrede op og ned ad gangene med panikangstanfald – hyperventilerende – så stærkt at hele kroppen gik i krampe. Når hun var hjemme, lå hun i sin “hule” (sofaen) med et tæppe over sig og havde kun energi til at stå op og lave mad. Ingen forbandt min mors symptomer med OA.

Det var først da jeg selv ramte OA som 53-årig, at jeg så en sammenhæng mellem min mors og mine symptomer, stress og OA. Ser du.. Min mor havde ikke blot haft en meget traumatisk barndom, men hun mistede også to små børn inden for de første par måneder af deres liv. Og for mit eget vedkommende oplevede jeg, at midt i en superstresset periode blev mine OA-symptomer så slemme, at jeg lå på langs i over et halvt år med de værst tænkelige konstante migræneanfald, inflammatorisk tarmsyndrom, samt smerter i muskler og led, særligt fødderne. Derudover var der den store vægtøgning, som jeg var fuldkommen magtesløs overfor – INTET hjalp!

Tilsidst blev det nok. Jeg ville have mit liv tilbage – og startede en 7 uger lang juicefaste. Det lyder slemt – og det var det også i de første 2-3 uger. Men allerede efter et par uger var de fleste symptomer forsvundet – herunder migrænerne og muskelsmerterne. Min energi blev tårnhøj, hjernen klar og hurtig, mens det føltes som om jeg var på lykkepiller. Derudover blev min stresstærskel så høj, at der ikke var noget som helst, der kunne bringe mig ud af balance og mit libido var virkelig livsbekræftende. Videnskaben giver efterhånden et ret godt bud på hvorfor.

I dag er jeg 58 og kan med hånden på hjertet sige, at jeg aldrig har haft det så godt som nu. Du behøver ikke at faste i 7 uger for at få det godt igen, men det kræver mere end et par kosttilskud at nå dertil – for de fleste. Det kræver bl.a. selvkærlighed og motivation – der kan forstærkes voldsomt med hjælp og støtte fra andre.