Yubiii.. du står nu på ventelisten

Hvad vil det sige at være stiftende medlem?

At være stiftende medlem betyder, at du er blandt de allerførste medlemmer af Midlife Unlimited fællesskabet og bliver inviteret indenfor på den allerførste (beta)version af den nye medlemsbaserede platform – med de eventuelle “børnesygdomme” dette nu giver.

Udvalget af info, undervisning og diverse tilbud vil I starten være relativt begrænset idet det er meningen at du som med-grundlægger skal være med til at bestemme indhold, struktur, osv. Din feedback på alt fra funktionalitet til indhold er altså med til at lægge linjen for den fremtidige platform – og er supervigtig.

Hvad koster det at være medlem?

Det vil kun koste 149,- kr. pr. mdr. at være VIP-medlem – hvis du har været med på Kaninforløbet, Mad & Mirakler forløbet eller haft Power Hours hos mig.

Hvis du kun har været med på en af mine 5 Day Challenges, er du stadig velkommen I den lille gruppe af stiftende VIP-medlemmer (efter først til mølle princippet), men det koster da 500,- kr. I indmeldelsesgebyr og du skal binde dig for mindst 6 måneder.

Til gengæld har du fra starten adgang til både Mad & Mirakler forløbet (3 uger) til en værdi af 3.000,- kr. samt Drømmeværkstedet 1 (6 uger) til en værdi af 3.500,- kr. Desuden går jeg live en gang om ugen og svarer på spørgsmål (en Power Hour hos mig har pt en værdi på 1.395,- kr)

Prisen vil for stiftende medlemmer aldrig blive højere selvom den gradvist vil stige for nye medlemmer efterhånden som indholdsmængden stiger.

Forskellen på Basis-medlemsskabet og VIP-medlemsskabet er Drømmeværkstedet, som er et stort koncept I sig selv. Det vil komme til at bestå af 2 x 6 uger – samt opfølgning så længe du har brug for – for at nå de mål, du har sat dig.

I VIP-medlemsskabet har man også adgang til alle de andre muligheder fra Basis-medlemsskabet.

Du får mulighed for at betale månedsvis eller for et år ad gangen.

Hvorfor er det så billigt at være stiftende medlem?

Fordi indholdet fra starten vil være begrænset – særligt for de medlemmer, der allerede har taget Mad & Mirakler forløbet. Derudover vil du som stiftende medlem have den supervigtige funktion, at være med til at teste platformen og skulle give feedback I de første 2 måneder inden premieren. Du skal derfor være forberedt på “børnesygdomme” og lidt arbejde.

Hvad skal der ske nu?

Du er nu tilmeldt sammen med et lille antal andre kommende stiftende medlemmer. Når du får en mail fra mig med en invitation og et link til den lille eksklusive fb-gruppe for stiftende medlemmer, samt en opfordring til at betale den første måneds medlemsskab. Når dette er registreret hos mig, vil du blive inviteret indenfor på Midlife Unlimited platformen den 6. november 2022.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig!

Send mig en mail

helle@midlife-unlimited.com

Ring til mig

(+45) 61335699

Besøg min hjemmeside

www.midlife-unlimited.com